lördag

Igår fyllde min underbara, söta världensbästa lillasyster 18 hela år! Festen började hemma med tacopaj, skumpa jelloshots (blä) och chokladgeletårta. Wonderful. Vi fortsatte till Melody och vi söp oss själva under bordet. Åtminstone två av oss. Blev överstimulerad av att möta så många kända, saknade människor på en och samma plats. Har upptäckt att Lady Gaga har en dubbelgångare i Jakobstad, det ni.

Eftersom att hela 1 (en) person läser min blogg så skriver jag fast jag egentligen är för trött, vad som helst för att göra min(a) läsare nöjd(a). Självklart. För jag är så jävla omtänksam. Godnatt.

16

Idag är det den 16e december. Ifall någon skulle ha missat det. Utförde absolut sista julklappsinköpen igår i Vasa tillsammans med bihangen Kusin och Syster. Måste Erkänna att det inte kan finnas något jag är mer värdelös på än att köpa julklappar. Slutar alltid med att jag bara har saker till mej själv när jag kommer hem. Men igår skärpte jag mej.  Enda jag "måste" ha var ett par svindyra vinterstövletter från Bianco (som jag förövrigt kommer att tvingas ha till jag är pensionär) och ett betydligt billigare nagellack.
Imorgon blir min lilla lilla lillasyster myndig, alltså 18 hela år. Hur sjukt är inte det egentligen. Blir fest med kusinerna (mer eller mindre syskon egentligen) och deras underbara (ta inte i så du storknar) andra hälfter. Tråkigt för Syster att hennes lilla A är fast i Dragsvik på hennes födelsedag.

Idag ska jag vara effektiv och produktiv.  Jag har faktiskt bakat 2 kg pepparkaksdeg! Ska åka in till världsmetropolen Jeppis och köpa skumpa. Samt försöka åstadkomma en tårta till lillasyster.
That's about it!

13

Jag är en rätt så (läs: väldigt) lat person. Orkar alltför sällan skriva något här, eller göra saker som jag egentligen borde. Ändå faschineras jag ständigt av mej själv när jag hela tiden gör saker jag egentligen inte alls skulle ha ork med. Typexempel är fredag och lördag. Med två nätters urusel sömn begav jag mej efter en hel dag hemma i Finland tillbaka till Sverige. Fast till landets motsatta del. Helvetet som man kan uppleva medan man lever: IKEA. Jag gillar inte alls platser med för mycket folk, alla går långsamt, har kärror och liknande i vägen. Plus allt ljud, snoriga äckliga skrikande fula småungar och när man fan inte hittar en enda sak för att det finns för mycket av allt överallt. Och kassakön ska vi inte ens ta upp. Blev 10 timmars bilåkning den dagen. Trodde jag. Min 2 timmars nattsömn och halvtimmes powernap i bilen till trots bestämde jag mej att åka med och titta på 69 eyes spelning. En timmes bilfärd extra där. Kvällen blev bättre än jag hade väntat mej.
Nu har jag samvetskval.

hem

Nu har tiden kommit för att lämna Stockholm. "Firade" sista dagen här genom att gå till Eaststreet tattoo & piercing. Återbesök om ungefär en månad. Bättre studio finns inte! 
Hittade ett par underbara, ljusbruna  Tony Mora boots i läder på Myrorna för 395 kr.
Om det finns någon filur som även ska åka med vikingline inatt så hittar ni mej i baren. Slå en signal vettja. 
Ha de!

stockholm baby

Nu har jag återvänt från THE fishvillage. Har hunnit med en massa skoj i Sthlm, och strött pengar runt mej som dom vore monopolcash. Har varit lyxlirare på middag med hummer och champagne. Har dräggat nerför stockholms gator och låtsats att jag är äldre än jag är. Sen när jag har tråkigt ska jag berätta om utekvällarna en i taget.
Snön är meterhög. Och kallt : "flatlösen bygger juh fan iglos för de som nu har det.
öppnar kallingarna så hör man ice climber melodin" /A
Jag är kär. Påriktigt. I love you Stockholm.

RSS 2.0