ESC

Så många tankar. Så många idéer som vill ut. Inga medel att förverkliga tankarna och idéerna med. Väntar på min escape härifrån.

Soak me in liquor

Vakna, two and a half men, Din&min café, kaffe, baileyskaffe. Eftersom att klockan har passerat tolv och det är fredag är det acceptabelt att börja dricka. Fyra Corona med lime och 0,7 liter billigt (enligt norsk standard) rödvin. Mineralvatten för morgondagen införskaffat. Ingenting kan förstöra min lediga fredag. 
Let the weekend begin!


http://open.spotify.com/track/2e6Hsx8YlVL9KvFiljWxss Thecocknbullkid – On My Own

Banana

Känns som att jag sitter formad som en banan och lutar mot höger och att golvet inte är på rätt plats trots att jag sitter rakt upp i soffan och jag antar att golvet inte har flyttat på sej. Min rymdsuppfattning är förlorad. Kanske jag borde uppsöka en läkare. Maybe it's the blue java. Kanske ja har fel i huvudet.

Long cold winter

Snön har återvänt till Målöy, så även kylan. Men man ska väl inte klaga, i Finland är det rekordkallt med massa snö. Jag kommer att totalvägra Finland ifall det inte blir varmare inom två veckors tid. Bojkottar och åker till solen.
Vi har inget kaffe.

Förvirringar och dimmor och sånt

Jag hade ju totalt glömt bort att jag skulle räkna ned februari månad. Senaste två tre veckorna har jag gått som i en haze. Egentligen ända sedan januari. Vartfan försvinner alla dagar och varför har jag inga pengar? Anyways så har jag kommit halvvägs, idag är det fjorton (14) dagar kvar, fucking-a!

Inatt drömde jag att jag var lesbisk.
(Mamma du får skylla dej själv om du läser och inga kommentarer tack)

sammanfattning

Veckan som gått har varit minst sagt underlig. Totalt freakin mindfucked svängd uppochner och toppad med ett körsbär är en myyycket bättre beskrivning. Jag har haft årets värsta sömsvårigheter och jag befann mej i exakt samma tillstånd förra februari. What's up med mej och februari?
Dagarna flyter ihop med varann till en enda sörja och jag minns ingenting eller vad som har hänt vilken dag. Förutom onsdagen (förrgår, right?) som var en riktig helvetesdag.
Vi hade fått veta på tisdagkvällen att vi skulle vara lediga onsdag så jag sket helt enkelt i att sätta på alarm för jag hade ju ingenting viktigt att vakna till i tid. Kickan (som jag bor med) åkte bort till fabriken klockan åtta medans jag låg stendöd kvar hemma. 12.20 ringer Kickan och frågar var jag är, eftersom att vi tydligen hade börjat jobba 12 och jag inte hade tagit mej dit.  10 sekunder senare pratar jag antagligen fortfarande i sovande tillstånd med min chef och fattade ingenting. På 10 minuter har jag tagit mej från att sovandes i sängen vara i omklädningsrummet på fabriken (som förövring ligger 4 km bort). Vaknade till på riktigt under första pausen när jag fick min efterlängtade morgonkaffe och cigg.  The Boss räddade min dag genom att hämta mej till jobbet, och resten av dagen gick perfetto. Trots den urusla början.
Känn dej ägd av Norway Pelagic Målöy.

Coccoo

Jag är ett embryo i min hjärna idag. Gulligullan kokko som en gök, jag bjuder dej tre rum å kök.
Nu är det dags för trolltyg i tomteskogen! God bless me hoppas jag överlever dagen!

http://www.youtube.com/watch?v=K8a9vF3iIA4

red red wine

Ett glas rödvin gör allt lite bättre. Eller i dethär fallet en mugg. Detta motsäger mej själv eftersom att jag tidigare konstaterat att jag inte förstår mej på folk som dricker diverse drycker ur mugg som enligt mitt tycke ska drickas ur glas. Men dubbelmoral finns överallt.
Min kropp känns förhistorisk och har gjort det ett tag men det kanske löser sej förr eller senare. Kan man ju hoppas i alla fall.
Ikväll ska jag försöka att hålla mej på rätt sida av min gräns för en gång skull.
En dusch, smink och rena kläder kanske får mej att känna mej som en människa igen.
Ett stort behov av att få utlopp för min kreativitet har infunnit sej. Hur jag ska göra för att nå satisfaction återstår att se.

platstårta

Det jag menar med rubriken är ju självklar inte bokstavligt. Den som har tillräckligt med fantasi och knowledge kan ju försöka klura ut vad jag menar. Första pris är just en platstårta.
Jag har en känsla av att mina paket finns i postlådan, har velat gå och se ända från igår kväll men jag har inte orkat (för vår postlåda finns så jääääkla långt bort). Dessutom hatar jag att bli genomvåt av regn.


25 dagar kvar av februari.

RSS 2.0