15.51

Vet inte egentligen vad klockan är eftersom att datumet på min dator är 5e januari 1980. Den säger även att klockan är 15.51 så jag vet inte om jag ska lita på den. Men det känns som rätt tid.
Det blev ingen kycklingkebabrulle, ska käka sallad med avokado, brieost och päron istället. När jag orkar göra den vill säga. På väg hem från mataffären såg jag en massa parfymer som giftpack (med duschcreme eller dylikt och parfym) för 199 nok. 199!! INGENTING! och såklart är affären stängd idag, imorgon är det söndag så det är inte öppet. Ska fan i mej stiga upp och gå och köa utanför dörren när de öppar på måndag, så att jag säkert får den som jag vill ha. The end

dazed and confused

Huvudet snurrar lite, mycket egentligen. Jag har ju mej själv att skylla. Fast jag är nog inte ända som är i denhär formen idag. Gårdagen var rolig som alltid, bortsett från vissa samtal och dylikt. Fast det var nog förhoppningsvis fyllesnack.. Ska gå till den italienska restaurangen och köpa världens bästa kycklingkebabrulle. Sen när jag orkar stiga upp ur sängen.
Vodkan står fortfarande på bordet, och vinet två meter från mej. Ja eller nej?

fredag

Nu är det fan kallt även här i Målöy. Har varit på kaffe med bästa Jance idag. Har även varit effektiv och tvättat, vikit tvätt, diskat, städat osv. Och lyssnat på julmusik hela dagen. Julkänslan smyger sej på, sakta men säkert. Och jag som inte ens gillar jul speciellt mycket. Kanske jag håller på att omvändas. Fast att börja julpynta i oktober (Plantagen) är lite att ta i lite väl.
Nu blir det vin och fint sällskap! Det är fest på Gate 1 ikväll, and you're invited!

nu

Hade tänkt skriva men jag är för trött.
So long, godnatt.

braindamage

Jag gillar mitt jobb, trots fisklukten, fiskrens och en æckligsørja av fjæll och vattenskum øverallt. Trors alla galna mænniskor. Dom ær (næstan) alla bra på sitt konstiga vis. Gillar att gå runt i en blå smutsig vinterhalare, stålhættade kængor, keps och hørselskydd med bra musik i mp3n.
Fick en klapp på axeln av chefen, sen skrattade han och drog en massa skæmt. Vanligtvis går han runt och surar men idag ær tydligen en bra dag. This made my day.
Det går en rabbin runt hær (JEW!) och vælsignar fisken. Alla skrattar åt honom bakom hans rygg. Skyll dej sjælv fule fan.


Stick or die

Har stickat ända sen jag kom hem från jobbet. Jag känner mej som en pensionär, men stickandet är mitt enda utlopp för kreativitet som jag orkar engagera mej i nujust.
Har fått nog av situationen som den är just nu och kan inte vänta tills den morgonen jag vaknar och sätter mej i bilen påväg mot Oslo, Stockholm, Åbo och slutligen Vasa.
Vin, vibes, veed the holy three V's.
Design för bloggen kommer lite i taget, jag har sällant lust att sitta och klura ut det perfekta utseendet flera timmar i taget. Pedant och med hundra olika ideer nöjer jag mej aldrig.
Over and out, hade.

Good morning moonshine

Vaknade klockan ett idag, trodde jag. Alarmet kom från min finska telefon. Smått panikslagen ringer jag min roomie som informerar mej om att klockan bara är 10. Åkte till jobbet till halv tre, hem igen vid fem. Otroligt dumt drag att ta en dunderfylla from hell när jobb väntar dagen efter. Att jag aldrig lär mej.

vad hände?

Premiärinlägg.
Wow. Hadde nog aldrig trott detta om mej själv, att jag skulle skaffa blogg.
Efter lite tänkande kom jag slutligen fram till att det kanske är just vad jag behöver för att ventilera mina åsikter och spy galla över saker som irriterar mej. Eftersom att dethär är min helt egna sida så tänker jag skriva exakt vad jag vill och känner för, och ifall någon tycker att jag är för narcissistisk, pessimistisk eller negativ så kan dom ta sin åsikt någon annanstans. (Så dryg jag låter ända från första inlägget.)
Jaja, you either like it or not. Ingen tvingar dej att läsa.
Inga negativa åsikter tillåtna, då det finns en risk för att jag drar täcket över huvudet och kryper in i ett hörn och gömmer mej.
Dethär är min blogg och här är det jag som härskar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0